Om mig

MINA UTBILDNINGAR
* Biologisk-Geovetenskaplig linje med inriktning etologi (läran om djurs beteende) –> jag har forskarkompetens på hundars beteende
* Civilekonom
* Diplomerad Hundfysioterapeut – 2-årig privat deltidsutbildning
* Skrivande i yrkeslivet – kurs på Institutionen för Nordiska Språk, Stockholms Universitet
* Grundkurs i praktisk journalistik – Poppius Journalistskola
* Fortsättningskurs i reportage – Poppius Journalistskola
* Diplomerad Lektör – Ann Ljungberg Litterära Konsulter
* otaliga kurser inom ditt o datt som jag gått genom åren på mina arbetsplatser

Förutom att jag har arbetat med koncernredovisning, koncernredovisningssystem och allmän bokföring, har jag arbetat som Corporate Webmaster och Corporate Infomaster samt med GUI-frågor.

Jag har skrivit och/eller korrekturläst otaliga utbildningsmaterial, kursmaterial, manualer (både fysiska och online), onlinehjälper, tekniska specifikationer, årsredovisningar samt allmänna på företag förekommande dokumentationer.

När jag för andra gången i mitt liv blev diagnosticerad med utmattningssyndrom, bestämde jag mig för att satsa på en gammal dröm jag haft sedan tonåren. Nämligen den att bli författare och arbeta på heltid med det skrivna ordet.

Annars är jag en glad skit som älskar min trädgård, grillning, vin, djur och natur. Och att prata samt skriva.
Jag har fött upp Helig Birma men har i dagsläget bara två kastrerade honor, Onyxia och Mimmi.
Jag är en hundnörd som tränat och tävlat hund i många år. Med Dino, min Border Collie, tävlar jag bruks, lydnad och rally.

Vad gäller läsning är jag nog lite schizo. Från fantasy via historia och spänning till facklitteratur inom beteende och inlärning (främst hund men även katt) samt psykologi.