Det skrivs artiklar och det hålls föredrag. Det hålls kurser och det skrivs böcker. Ämnet är högaktuellt! Hur viktig skogen är för människors välbefinnande.

Det roliga är att min bok är den enda (mig veterligen) boken skriven utifrån en utmattad människas perspektiv. Jag skriver om min egen resa.

Bilder ur mig bok har använts på föredrag, vilket känns kul! Bilder som är tänkta att väcka tankar.

På Bokmässan ska jag lyssna på föredrag om en ny bok i ämnet. Det ska bli spännande.

Det härliga är att alla böcker behövs. De har lite olika fokus. De kompletterar varandra väl.

SKOGEN LÄKER!

***************************************************

”När man är så trött så det värker i varenda ben i hela kroppen, ska man vara glad över att man inte är abborre.”// Carl-Gustaf Lindstedt

Lösningen på denna kroppsliga trötthet kan vara så enkel som att dra åt skogen … Bokstavligt talat. Ny forskning visar nämligen att det är hälsosamt att vistas i skog och vistelsen kan till och med skydda mot allvarliga sjukdomar. HITTA LÄKNINGEN I SKOGEN – En hjälp ut ur utmattningssyndrom är en bok för alla människor. Främst för de som gått in i väggen, men även för de som är i riskzonen. Boken beskriver på ett lättillgängligt och tidvis humoristiskt sätt hur man kan hitta tillbaka till en harmonisk tillvaro med hjälp av skogens alla detaljer. Stubbar och stenar, kottar och barr, myror och löv allt får en helt ny innebörd i denna bok. Elisabeth Magnusson Rune, en civilekonom på 55+, har erfarit den hårda väggen två gånger under sin yrkeskarriär. Efter åratal med alldeles för mycket övertidsarbete och stress, både privat och på arbetsplatser, blev hon diagnostiserad och sjukskriven för utmattningssyndrom. Vägen tillbaka har varit tröttsamt lång och Elisabeth insåg att hennes sinnesfrid och långsamma återhämtning fanns ute i skogen. Där bland gamla träd och stora stenar återladdades batterierna. Det var där idén till denna bok föddes. Elisabeths förhoppning med denna unika fotobok är att den ska hjälpa andra människor som fått diagnosen utmattningssyndrom. Så följ hennes uppmaning: Ta på dig din mysigaste mysbyxa. Din skönaste och slitnaste tröja. Dina gamla gymnastikskor. Och dra till skogs!

KÖP BOKEN HÄR!